Peste o mie de locuri de munca vacante la Sibiu

Mijlocul lunii vine cu peste o mie de oferte de angajare pentru cei aflat in cautarea unui job. Cele mai multe posturi sunt pentru lucratori in industria confectiilor.  In urmatoarele doua luni se preconizeza o crestere a numarului de posturi oferite spre ocupare.

Cele mai multe posturi, cate 10 oferte si peste, sunt pentru agenti de securitate, asfaltatori, confectineri de articole textile, dulgheri, electricieni, excavatoristi, finisori de terasamente, ingineri, ingrijitori la domiciliu, instalatori, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, manipulanti de marfuri, mecanici, montatori subansamble, muncitori necalificati in confectii, muncitori necalificati pentru asamblarea si montarea pieselor sau muncitori necalifciati care sa se ocupe de demolarea cladirilor, a captuselilor de zidarie, a placilor de mozaic, faianta, gresie ori parchet.

Se mai cauta operatori confectioneri, operatori pe masini-unelte, operatori de vanzari prin telefon, paznici, soferi pe masini de mare tonaj, sudori, turnatori ornamentalisti si zidari tencuitori.

Posturile sunt oferite spre ocupare de catre un numar de 78 de angajatori din intreg judetul.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS