Peste o mie de locuri de munca disponibile pentru cei care doresc sa se angajeze

stiri redactie

Toamna aduce oportunitati de angajare pentru sibienii aflati in cautarea unui loc de munca. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru muncitori necalificati,  agenti servicii client, confectioneri de articole textile, spalatori de vase, lucratori comerciali, soferi sau postasi. Per total sunt disponibile aproape 1100 de posturi vacante.

Pentru aceasta saptamana si-au anuntat intentia de a face recrutari un numar de 78 de angajatori. Acestia ofera 1035 de posturi pentru persoanele cu studii medii si 48 pentru sibienii absolventi de facultate. Printre cei cu multa scoala se cauta analisti, ingineri, programatori, proiectanti si manageri.

Oferta pentru persoane cu studii medii este mult mai generoasa si cuprinde locuri de munca vacante pentru cei care vor sa isi desfasoare activitatea ca agenti de vanzari sau de securitate, bucatari si barmani, ajutor de bucatari, asistenti medicali sau de coumunicare, confectioneri de articole din piele si inlocuitori, dulgheri sau croitori. Mai sunt disponibile posturi de electricieni, cofetari, casieri, femei de serviciu, economisti, infirmieri, excavatoristi, instalatori, lacatusi ipsosari, ingrijitori de cladiri, mecanici, gestionari, muncitori in zona de panificatie, patiseri, secretare, portari, vanzatori, sudori sau tractoristi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suspecti de trafic de droguri de mare risc, arestati preventiv

Toamna aduce oportunitati de angajare pentru sibienii aflati in cautarea unui loc de munca. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru muncitori necalificati,  agenti servicii client, confectioneri de articole textile, spalatori de vase, lucratori comerciali, soferi sau postasi. Per total sunt disponibile aproape 1100 de posturi vacante. Pentru aceasta saptamana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro