Peste o mie de filme inscrise la AFF

Hila Ovidiu

Batalie pe AFF. Organizatorii festivalului au avut de ales din mai bine de o mie de filme pe cele care vor intra in concurs la editia de anul acesta. Au fost alese 80 de documentare din 25 de tari.

Cei de la Astra Film Festival au avut in aceasta vara o misiune extrem de grea. Acestia au trebuit sa hotarasca ce documentare vor intra in competitie in cadrul festivalului ce va avea loc incepand cu jumatatea lunii octombrie. Au fost inscrise peste o mie de filme din 54 de tari. 80 dintre acestea au fost selectate pentru concurs. “Suntem în egală măsură copleşiţi şi bucuroşi de numărul imens de filme înscrise la Festivalul de la Sibiu. De câţiva ani buni, filmul documentar, filmul de non-ficţiune, se bucură de un public  statornic şi  avizat la Festivalul de la Sibiu şi cred că nu greşesc afirmând că Astra Film şi-a adus o contribuţie foarte semnificativă pentru această stare de fapt.” a declarat Dumitru Budrala, directorul festivalului. Cea de-a XII-a editiea a festivalului se anunta a fi una de zile mari. Aceasta va avea loc intre 15 si 21 octombrie. Nu vor lipsi nici de aceasta data expozitiile foto, muzica si workshop-urile. Astra Film Festival este cel mai important eveniment de gen din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A plecat de acasa

Un barbat care a disparut de ceva vreme din Miercurea Ciuc, este cautat la Sibiu. Cetatenii care pot oferi informatii despre acesta sunt rugati sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze gratuit numarul de Urgenta 112. Barbatul a disparut de la domiciliul sau din Miercurea Ciuc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro