Peste 9 tone de alimente vandute intr-o singura luna

Hila Ovidiu

Lipsa banilor isi face simtita prezenta si printre cei care au muncit o viata in speranta ca la batranete vor avea o pensie care sa le asigure un trai decent. Pentru ca nu le ajung banii, tot mai multi pensionari ajung sa isi faca cumparaturile de la magazinele de tip economat ale CARP. Lunar aici se vand in jur de 10 tone de alimente.

Saracia nu se simte doar in buzunarele celor din categoria de populatie activa ci si intr-ale celor care au muncit o viata sperand ca vor avea o batranete unde banii sa nu fie o problema. Mii de sibieni cu pensii mici trec anual pregul Casei de Ajutor a Pensionarilor pentru a solicita un credit care sa le ofere banii necesari achitarii facturilor sau pentru a cumpara alimente de baza la bani mai putini decat decat in restul magazinelor.

Cele mai vandute alimente au fost zaharul si uleiul. Si e de inteles. Luna trecuta a fost perioada in care mai toate gospodinele si-au pus conservele pentru iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 1400 de copii din tot judetul au unul sau ambii parinti in strainatate

In ciuda statisticilor care ne dau “favorizati” in ceea ce priveste salariile, saracia isi face loc si printre sibieni. Dovata sta faptul ca aproape 1400 de copii au unul sau chiar ambii parinti plecati in strainatate. Absenta parintilor este de cele mai multe ori o adevarata drama pentru cei mici. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro