Peste 800 de contestatii la BAC

Sesiunea de vara a bacalaureatului din acest an a starnit un val de controverse printre candidati. Mai bine de 800 de aspiranzi la diploma de BAC au depus contestatii in speranta ca, in urma recorectarii lucrarilor, vor primi note mai mari la una sau chiar mai multe materii.

Cele mai multe note contestate sunt la proba de limba romana. 300 de candidati s-au considerat nedreptatiti si au cerut recorectarea lucrarilor sperand ca asa vor obtine o nota mai mare.

Si examenul de matematica a fost unul controversat. Multi candidati, mai ales cei provenind de la profilurile tehnice, au sustinut ca subiectele au fost mult prea dificile si ca specificul lor s-ar fi apropiat mai mult de profilul mate-info decat de ceea ce studiasera ei la clasa. Au contestat notele obtinute la disciplina matematica un numar de peste 150 de candidati.

Au mai fost inregistrate 37 de contestatii la proba scrisa de limba germana, 66 la cea de biologie, 49 la geografie, 26 la anatomie, cam tot atatea si la informatica si cate o contestatie la psihologie si chimie anorganica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biciclist ranit mortal in urma unei traversari neregulamentare

Neatentia l-a costat viata pe un barbat in varsta de 62 de ani din Medias. In timp ce mergea cu bicicleta, omul a vrut sa traverseze neregulamentar si a fost lovit din plin de o masina! Ranile suferite i-au fost, din pacate, fatale! In ciuda faptului ca barbatul a primit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro