Peste 80 de oameni cazuti pe gheata sau zapada

Hila Ovidiu

Gheata si trotuarele nedeszapezite s-au transformat saptamana aceasta in adevarate capcane pentru bietii sibieni. Oamenii au cazut si s-au ales cu luxatii, entorse si chiar fracturi. Numai in ultimele 48 de ore s-asu inregistrat 19 noi cazuri. majoritatea celor care au cerut ajutorul medicilor ortopezi sunt varstnici.

Un singur moment de neatentie este arhisuficient pentru a ne dezechilibra, cadea si alege cu o fractura! Mai ales in aceste momente cand aleile si trotuarele sunt pline de zapada sau gheata.  In cateva ore au ajuns la spital zeci de persoane cu afectiuni la maini si la picioare.

A fost internat un barbat in varsta de 60 de ani diagnosticat cu fractura de femur cu deplasare.

Pacientii au varste cuprinse intre 20 si peste 80 de ani. Medicii atrag atentia asupra faptului ca nu doar fracturile sunt periculoase. Orice lovitura poate duce la producerea de fisuri sau hematoame. Situatia devine mult mai grava in cazul unei lovituri in zona craniana. Acestea trebuie investigate in cel mai scurt timp.

De la inceputul anului si pana in prezent au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente in urma cazaturilor un numar de 82 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gripa se extinde in Romania!

Peste 100 de cazuri de gripa s-au inregistrat la nivel national de la inceputul sezonului si pana in prezent. Numarul acestora est e insa mult mai mare daca luam in considerare faptul ca nu toate sunt confirmate cu laboratorul. In municipiul Sibiu numai in prima saptamana a anului au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro