Peste 60 de suspiciuni de hepatita de tip A de la inceputul anului si pana in prezent

Hila Ovidiu

Numarul cazurilor de hepatita virala confirmate pana in acest moment in judetul nostru a ajuns la 12. doar 6 dintre acestea sunt din mediul rural. Ceea ce nu s-a stiut pana acum este ca si in primele doua trimestre ale anului au fost inregistrate imbolnaviri. In total au fost confirmate aproximativ 50 de cazuri in judetul nostru. Numai in primele luni ale anului s-au inregistrat 22 de cazuri. Dintre acestea 13 au fost in mediul rural iar restul in cel urban. Din aprilie si pana la sfarsitul lunii iunie au mai fost confirmate inca 15 cazuri dintre care 12 in mediul urban. In cel de-al treilea trimestru al anului au fost confirmate inca 12 cazuri.
De la inceputul anului si pana in prezent cele mai multe cazuri s-au inregistrat la Dobarca unde au fost 21 de suspiciuni si la Cristian unde au fost 11. S-au mai inregistrat un caz la Agnita, unul la Avrig, 3 in Blajel, 2 in Gura Raului, 1 la Moardas, 3 la Mosna, 3 la Motis, 1 in Noistat, 1 in Poplaca, 4 in Ruja, 1 in Sacadate, 1 la Saliste, 1 in Sorostin si 2 in Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ITM-istii pe urmele pirotehnistilor

Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu controleaza toti operatorii care folosesc articole pirotehnice. La momentul de fata in judetul nostru sunt 14 puncte autorizate. Inspectorii ITM verifica toti operatorii care au in activitate folosirea sau comercializarea de pirotehnice. Anul trecut au fost facute 24 de astfel de controale pentru indeplinirea conditiilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro