Peste 4 mii de viitori scolari

Hila Ovidiu

Inscrierile pentru clasa pregatitoare incep in 23 februarie. Vor fi formate in scolile din judet 206 clase. Sunt asteptati sa ia startul in toamna lui 2015 peste 4200 de copii.

pregaDin 16 incep intalnirile cu parintii la gradinite. Acestia vor primi informatii cu privire la modalitatea de inscriere a viitorilor scolari. Inscrierea efectiva va incepe din 23 februarie.
Sunt puse la dispozitie peste 4 mii de locuri in clase cu predare in limba romana, germana si maghiara.Sunt obligati sa se inscrie copiii care implinesc 6 ani pana la data de 31 august. Cei care s-au nascut intre 1 septembrie si 31 decembrie vor fi mai intai evaluati inainte de a se putea inscrie in clasa pregatitoare. Inscrierile se vor face in 3 faze.
Etapa a doua de inscrieri este destinata celor care nu au prins un loc in prima etapa si celor care in prima etapa nu au participat deloc in prima etapa. Optiunile se completeaza insa in functie de numarul de locuri ramase vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contract semnat pentru modernizarea a 10 strazi

Aproape 7 milioane de lei. Atat va plati municipalitatea pentru modernizarea a 10 strazi. Acestea sunt situate in zona Terezian-Viile Sibiului. Lucrarile vor dura aproape 3 ani. Vor intra in lucru strazile Crisului, Odessa, Viile Sibiului, Traian Demetrescu, Ghetariei, Muresului, Bujorului, Ecaterina Teodoroiu, Petru Maior si Laptariei. Valoarea totala a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro