Peste 2200 de liceeni au sustinut joi ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat

Absolventii de liceu au sustinut joi ultima proba a examenului de bacalaureat. A fost si cea mai usoara proba. Si asta pentru ca liceenii au putut alege la ce anume isi doresc sa fie examinati. Candidatii au optat pentru informatica, chimie, fizica sau biologie daca au absolvit un profil real sau tehnologic si logica, geografie, psihologie, economie, sociologie, filosofie sau educatie antreprenoriala in cazul celor care au absolvit un liceu sau colegiu cu profil uman, vocatinal si tehnologic specializat pe servicii.

S-au prezentat la ultima proba de bacalaureat un numar de 2241 de candidati dintre cei putin peste 2300 inscrisi. Cei care au absentat mai au o sansa in sesiunea de toamna a examenului.

Cei care au sustinut toate probele din sesiunea actuala a examenului vor afla in 8 iulie primele rezultate. Acestea vor fi publicate pana in ora 12.00. In aceiasi zi cei nemultumiti de note pot depune contestatii pana la ora 16.00. Rezultatele finale, de dupa rezolvarea contestatiilor, vor fi facute publice in data de 13 iulie.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS