Peste 200 de locuri de munca numai in Municipiul Sibiu

Hila Ovidiu

235 de locuri de munca sunt disponibile la aceasta ora in judet. Peste 200 dintre acestea sunt numai in municipiul Sibiu. Cele mai multe se adreseaza persoanelor cu studii medii.

200 dintre locurile de munca existente la nivelulu judetului se regasesc pe raza municipiului Sibiu. In restul localitatilor cifra ofertelor variaza intre 5 si 8. In ceea ce priveste nivelul de calificare majoritatea se adreseaza persoanelor cu studii medii. Cele mai ofertante domenii sunt cele ale industirei textilelor, confectiilor sau pentru ambalatori manuali si operatori montaj linii automate. Cele 35 de posturi destinate absolventilor de studii superioare vizeaza in special persoane licentiate in diferite ramuri ale ingineriei si calculatoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aveti grija de copii!

Vacanta de vara este o perioada in care sunteti mai mult timp acasa, de multe ori fara supravegherea unui adult sau plecati in vacanta in alte localitati. Pentru siguranta copiilor, politistii sibieni va recomanda sa nu neglijati cele mai importante aspecte. Circulati regulamentar si nu dati curs invitatiilor facute de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro