Peste 2 mii de viroze la Sibiu

Virozele si pneumoniile continua sa faca victime la Sibiu. Aproximativ 2 mii de sibieni au cerut ajutorul medicilor dupa ce s-au ales cu infectii respiratorii. Vestea buna este ca, in comparatie cu saptamana anterioara, numarul afectiunilor pulmonare sau virale este in usoara scadere.

In cursul acestei saptamani au fost inregistrate 2040 de cazuri de imbolnavire cu infectii respiratorii acute. Cifra este in scadere cu 10 procente comparativ cu saptamana anteroara. Procentul este mai mic si fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In ceea ce priveste pneumoniile, in ultima saptamana au fost diagnosticati 412 pacienti. Cei mai afectati de imbolnaviri au fost cei cu varste cuprinse intre 50 si 64 de ani.

In 30 la suta din cazurile de imbolnaviri medicii au decis ca este nevoie de internare. Vorbim aici insa despre persoane cu varste de peste 65 de ani unde riscurile de complicatii pot aparea oricand.

Pentru a evita imbolnavirile medicii recomanda o alimentatie cat mai sanatoasa, putina miscare si adaptarea in permanenta a tinutei vestimentare la vremea de afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Perchezitii de amploare in Sibiu, Bucuresti si alte mai bine de 20 de judete

Perchezitii in Sibiu, Capitala si alte 21 de judete ale tarii! Anchetatorii au vizat persoane implicate in traficul cu produse din tutun. In timpul descinderilor oamenii legii au descoperit adevarate fabrici de prelucrare a produselor din tutun. Aproape o suta de descinderi au avut loc in Sibiu, Bucuresti si alte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro