Peste 150 de interventii ale ISU

Hila Ovidiu

Cele 3 zile ale sarbatorii Nasterii Domnului au fost extrem de incarcate pentru cei de la ISU Sibiu. Au fost solicitati sa intervina ibn peste 150 de cazuri. Majoritatea au fost solicitari pentru SMURD.

Per ansamblu 80 de angajati ai ISU au fost la datorie in fiecare dintre zilele de sarbatoare. Cele mai multe interventii SMURD , mai bine de 50, au fost in municipiul Sibiu. Au mai fost 23 de interventii preluate de catre cei de la Statia Miercurea Sibiului-Saliste, 18 de catre punctul de lucru de la Avrig si inca 33 de cazuri rezolvate de catre voluntarii SMURD din Dumbraveni, Ocna Sibiului si Copsa Mica. Pompierii s-au luptat cu flacarile in Sibiu, Orlat, Dumbraveni, Medias, Paucewa, Saros pe Tarnave, Altana, Porumbacu de Jos si Arpasu de Jos. Angajatii de la ISU spun ca sunt pregatiti sa intervina cu promptitudine pentru orice situatie si de Revelion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi zilieri

Numarul celor care angajeaza zilier dar si celor care muncesc cu ziua a crescut considerabil in ultimii ani. Cei de la ITM spun ca daca ar fi sa facem o comparatie, numarul zilierilor reprezinta aproximativ 11 la suta din totalul celor care muncesc in Sibiu. Ca sa nu-si piarda ajutorul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro