Peste 1300 de interventii la retele

Hila Ovidiu

Anul acesta cei de la retelele de utilitati au “ramat” prin strazile orasului mai ceva ca niste cartite! Pe prima pozitie in top la numarul de interventii sunt cei de la societatea de gaz. In urm a lor, DPC-ul a fost nevoit sa intervina in urma lucrarilor la retele in 1300 de locuri.

Societatile care detin retelele de utilitati ale orasului Sibiu s-au intrecut in acest an in sapaturi pentru reparatii de urgenta, cuplari la retele sau lucrari electrice si pentru fibra optica. Primlele locuri in topul “cartitelor” din oras, daca ne permiteti sa le spunem asa. Sunt cei de la gaz, urmati indeaproape de cei de la apa si canalizare. Edilul Sibiului este de parere ca numarul de sapaturi este foarte mare, insa tot acesta ofera si o explicatie. Conductele sunt vechi si este normal sa aiba nevoie de diferite interventii. Dincolo de acestea au fost efectuate tot in acest an si lucrari ample de inlocure a retelelor. Anul acesta au fost 1342 de interventii in carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi someri

A crescut rata somajului. 374 de persoane si-au pierdut locul de munca in luna octombrie si s-au inscris pe listele somerilor din judet. Valoarea ratei somajului este la momentul de fata de 4,3 la suta. In ultimele doua luni rata somajului a fost in continua crestere. Numai in octombrie spre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro