Peste 130 de comercianti vand produse specifice primaverii pe Nicolae Balcescu

Hila Ovidiu

Zapada mieilor pune bete in roate celor care vand in aceasta perioada martisoare si produse care pot fi oferite drept cadou de 8 martie. Comerciantii au fost nevoiti sa isi transforme standurile in adevarate corturi pentru a-si feri marfa de capriciile vremii. Mai bine de 130 de vanzatori au ocupat incepand de luni pietonala Nicolae Balcescu.

Vestitorii primaverii vin cu ninsori si vreme rea. De luni primii comercianti de martisoare s-au grabit sa isi ocupe locurile pe Corso de Sibiu. Vremea le-a cam dat insa peste cap planurile. Oamenii au fost nevoiti sa isi amenajeze adevarate corturi pentru a se asigura ca marfa lor va face fata capriciilor vremii. Toate cele peste 130 de locuri disponibile pentru vanzarea produselor specifice inceputului de primavara au fost ocupate inca din prima zi de depunere a documentatiei specifice. Anul acesta absolut toti comerciantii care isi vand produsele pe Nicolae Balcescu provin din judetul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mars pentru justitie libera duminica la Sibiu

Sute sibieni au indurat duminica seara frigul si iau iesit in strada intr-un mars impotriva coruptiei si pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi. Oamenii se pregatesc pentru un nou miting duminica viitoare. Aproximativ 600 de sibieni si-au dat intalnire duminica in centrul orasului pentru a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro