Peste 1,3 milioane pentru operatii, tratamente medicale si renovari in locuinta

Record de imprumuturi la CARP. Pensionarii au creditat in utlimele 30 de zile peste 1,3 milioane de lei. Cei mai multi bani au mers pe tratamente medicale.

Aproximativ 500 de pensionari s-au imprumutat in ultimele 30 de zile de la Casa de Ajutor Reciproc. Sumele creditate reprezinta un record pentru acest an. Vorbim despre un total de 1,3 miliioane de lei. Sumele imprumutate variaza intre 500 si 10 mii de lei. Cei mai multi pensionari opteaza insa pentru imprumuturi cu valoare mica, de pana in 3 mii de lei. Daca cei de la CARP se bucura de numarul mare de cereri de imprumut, cei imprumutati au ales sa foloseasca acesti bani pentru operatii, tratamente medicale si pe ici pe colo renovari in locuinta. Pensionarii sibieni pot imprumuta de la CARP diferite sume de bani, cu dobanzi ceva mai mici decat cele ale bancilor. Pentru a putea face credite insa trebuie sa aiba un stagiu de cotizare.

One Comment

Leave a Reply

*

*

  • Vasile
    11 septembrie 2017 at 22:14 - Reply

    Si eu sunt pensionar acest anunt nu este o lauda este un mare esec al acestei Tarii un mare necaz o rusine nationala dupa peste 43 de ani de cotizatie la casa nationala de Pensii ajungi acum in pragul disperarii fiindca nu ai banii sa-ti prelungesti VIATA trebuie sa morii ca nu ai banii sa-ti facii un tratament,o operatie ,o factura, etc Un Tigan cu 0 cotizatie un militian ,sau un militar tot cu o cotizatie te sfideaza si mai mult te maltrateaza ca pe un boschetar E DREPTATE IN TARA ACEASTA, PACAT SI MI-e Rusine sa spun ca sunt Romin nu roman si FOst Patriot
    In 1978 am fost concentrat in Bucuresti 8 luni la refacerea Capitalei tari dupa Cutremurul di n 1977 si ca drept rasplata mi sa scazut acea perioada din ani de cotizatiie la asigurari sociale si am iesit la Pensie Anticipata cu penalizare de 48% ca nu am avut 43 de ani de cotizatiie avind o pensie de 563lei timp de 5 ani ba mai mult am deschis Proces in Instanta Sibiu cu avocat platit si care a durat un an de zile la care am participat lunar si cu avocat platit care dupa sentinta definitiva mi-a replicat ( Ce ai vrut sa ciistigi inpotriva statului. ASTA ESTE DREPTATEA DEMOCRATICA A ROMIINILOR DINTRO TARA DE CACAT!!!!!!!!!!!!!

  • POPULAR POSTS