Peste 1100 de amenzi

Hila Ovidiu

“Blocada” de extinde pana la finele lunii. In doar o saptamana de zile mai bine de o mie de persoane au fost amendate. Aproximativ 500 de politisti actioneaza suplimentar in fiecare saptamana de derulare a actiunii.

indexIn doar o saptamana de zile au actionat suplimentar aproape 200 de politisti de la serviciul rutier, aproximativ 250 de la ordine publica, peste 60 de la investigatii criminale 5 specialisti in arme si 4 oameni ai legii de la alte structuri. Au fost puse in practica 135 de actiuni punctuale. Din cele 16 infractiuni constatate in flagrant 4 au fost de natura judiciara si 9 la regimul circulatiei.
Cele mai multe amenzi, aproape o mie, au fost aplicate soferilor indisciplinati. S-au mai dat 100 de amenzi pentru tulburarea linistii publice. Au ramas fara permis 51 de soferi. 13 dintre acestia au calcat prea tare pedala de acceleratie, 8 au efectuat depasiri neregulamentare iar alti 5 au fost prinsi la volan dupa ce consumasera bauturi alcoolice. Actiunile de acest gen vor dura pana la finele lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Raliul Sibiului nu mai e ce-a fost...

Raliul Sibiului nu mai e ce a fost. Lipsa competitiei in anul trecut a dus la scoaterea acesteia din circuitul international. In mod normal organizatorul de la Sibiu ar fi trebuit suspendat pentru 2 ani. Sunt totusi sanse ca de la anul raliul sa isi recastige locul pe harta internationala. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro