Peste 1000 de vitezomani amendati

Hila Ovidiu

Timp de o saptamana de zile politistii rutieri au vanat vitezomanii care si-au facut drum prin Sibiu. Au fost amendati mai bine de o mie de soferi. 20 dintre acestia au ramas pietoni dupa ce au calcat la maxim pedala de acceleratie.

autostrada4Timp de o saptamana de zile politistii rutieri au impanzit judetul. Actiunea a avut ca scop depistarea si sanctionarea abaterilor rutiere in special a celor privind regimul legal de viteza. Actiunea a fost parte a calendarului campaniei Speed al politiilor rutiere europene Tispol. In total oamenii legii au aplicat 1126 sanctiuni contraventionale. Actiunea a avut loc dupa ce in ultimele luni tot mai multe accidente rutiere grave, majoritatea soldate cu pierderi de vieti omenesti, au avut loc din cauza vitezei excesive sau a vitezei neadaptate la conditiile meteo rutiere. Serviciul rutier recomanda soferilor sa circule cu prudenta si sa acorde o atentie sporita pietonilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grindina si ploile au scumpit piata

Toamna incepe sa isi intre incet in drepturi. Asa ca gospodinele au dat iama in pietele sibiene. E momentul oportun pentru conserve de toamna. La mare cautare sunt acum vinetele pentru zacusca. Producatorii din Oltenia le sfatuiesc pe doamne sa se grabeasca daca vor sa isi puna vinete la congelator […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro