Peste 100 de sibieni vor fi impropietariti pana la finele lunii

Hila Ovidiu

Primaria Sibiu reia activitatea de punere in posesie in baza legilor fondului funciar. Vorbim despre terenuri agricole extravilane. Vor fi impropietariti 114 sibieni cu aproximativ 240 de hectare.

Cei care si-au pierdut in mod abuziv terenurile in perioada regimului comunist vor fi repusi in posesie de catre Primarie. Vorbim aici despre mai bine de 100 de beneficiari. Terenurile au fost deja masurate si parcelate in functie de suprafetele ce urmeaza sa fie atribuite viitorilor prorietari. Suprafata totala care va fi alocata este de 237 de hectare. Seria de impropietariri va debuta in cea de-a doua jumatate a lunii mai. Pentru aceasta procedura va fi necesara deplasarea in teren a viitorilor proprietari. Cei care si-au depus cereri vor putea obtine mai multe informatii de la Serviciul Public de Cadastru din cadrul Primariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, radar in oras

Atentie, soferi! Politistii rutieri scot radarele in oras in acest weekend. Vizati sunt vitezomanii si cei care urca la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice. In incercarea de a limita numarul accidentelor rutiere soldate cu pagube materiale, raniti si chiar pierderi de vieti omenesti politistii rutieri ies din nou […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro