Pescuit interzis

Hila Ovidiu

Pescuitul pe Olt este interzis!!! Au aflat asta pe pielea lor doi pescari amatori care au fost prinsi de politisti. Cei doi risca dosar penal pentru braconaj piscicol.

pescuitPolitistii de la Porumbacu de Jos au pus mana pe 2 barbati care practicau braconajul pe Olt. Initial oamenii legii au imobilizat unul dintre barbati. De frica pedepsei, acesta l-a scos din ascunzatoare si pe cel de-al doilea. Este vorba despre doi valceni in varsta de 40 de ani. La fata locului politistii au gasit masina primului barbat prins, iar in interiorul acesteia 16 plase de tip setca. Acestea aveau o lungime totala de aproape un kilomentru. 500 de metri de plasa erau monofilament iar alti 300 de mertri plurifilament.
Politistii ii sfatuiesc pe iubitorii de pescuit sa practice acest sport doar in spatiile special amenajate in care este permis pescuitul si doar in conditiile permise de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Preturi mai mici si alocatii mai mari din iunie

Ziua de 1 iunie a venit cu vesti bune si pentru adulti, nu doar pentru cei mici. Inceputul de vara a adus preturi mai mici la alimente dar si alocatii dublate. Astfel preturile de la raft sunt cu peste 12 procente mai mici, iar alocatiile au ajuns la 84 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro