Pescuit ilegal

Hila Ovidiu

Pescuit ilegal pe lacul din padurea Dumbrava. un sibian a incalcat legea folosind undita in locuri in care pescuitul este interzis. Imaginile ne-au fost trimise de catre un blogger sibian. Desi omul nu a fost prins in fapt pentru a fi amendat, autoritatile locale spun ca pentru pescuit ilegal amenzile sunt intre 100 si 200 de lei.

Barbatul din imagini a scapat ca prin minune de o amenda pentru pescuit ilegal in lacul Dumbrava. si asta pentru ca a avut noroc si nu a fost prins de catre oamnii legii. Pasionatul de pescuit a ignorat in totalitate placutele in care se specifica faptul ca datul la undita este interzis in zona. Daca ar fi fost prins, pescarul amator s-ar fi ales cu o amenda intre 100 si 200 de lei. Imaginile de-au fost trimise pe adresa redactiei de catre Dan Buzdugan, un tanar blogger din Sibiu. Acesta spera ca pe viitor autoritatile locale sa fie mai implicate in rezolvarea acestei probleme, iar administratia lacului sa se autosesizeze in astfel de probleme si sa impuna reguli mai stricte dar si anumite programe de patrulare. Daca si dumneavoastra ati surprins imagini deosebite le puteti trimite pe adresa stiri@evenimentsibiu.ro, iaiar noi le vom arata tuturor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie la locuinte

Asigurati-va bine locuintele atunci cand lipsiti de acasa pentru o perioada mai lunga de timp! Este indemnul pe care il adreseaza sibienilor politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenirii a Criminalitatii Sibiu, dupa ce s-au confruntat cu mai multe cazuri de furt. In plin sezon estival, fiecare dintre noi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro