Pescarusi salvati de pompieri de pe sediul Primariei vechi

Pompierii sibieni au avut o misiune cu totul speciala miercuri la sediul Primariei Vechi. Au intervenit pentru salvarea  a doi pui de pescarus. Prea mici ca sa zboare, pasarile riscau sa cada de pe acoperisul cladirii.

Pompierii sibieni au participat miercuri la o noua misiune speciala. Chiar daca in mare parte munca lor presupune salvarea de vieti in incendii sau in caz de inundatii, salvatorii nu se dau la o parte nici atunci cand vine vorba de a ajuta pasari sau animale. O astfel de misiune deosebita a avut loc in centrul Sibiului, zona fostei primarii. Aici doi pui de pescarus, prea mici inca sa zboare, au fost la un pas sa cada de pe acoperisul cladirii.

Interventia prompta a pompierilor a facut ca pasarile sa fie coborate in siguranta din zona periculoasa. Pentru salvarea puilor a fost insa nevoie de utilizarea a doua autospeciale si o scara speciala. Cei doi pui au ajuns in grija unei asociatii care se ocupa de ingrijirea pasarilor si urmeaza sa fie repusi in mediul natural, in siguranta.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS