PERSOANE REȚINUTE PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

stiri redactie

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, trei tineri cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în municipiu, în noaptea de 28/29 martie a.c..

La data de 29 martie a.c., polițiștii au reținut trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, bănuiți că ar fi deposedat de bunuri, prin acte de violență, în cursul nopții, un bărbat de 43 de ani, în timp ce acesta livra mâncare, la o adresă din municipiu.

În fapt, polițiștii au fost anunțați în cursul nopții, de dispecerul unei firme de catering, cu privire la faptul că unul dintre livratori, în timp ce livra o comandă de 200 de lei, ar fi fost deposedat de alimente, de către trei tineri, fiind amenințat cu un cuțit.

Persoanele bănuite au fost identificate în scurt timp de polițiști, asupra acestora fiind găsite și bunurile reclamate.

Bărbații urmează să fie prezentați magistraților cu propunere procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro