Persoana supraponderala transportata de SMURD la spital

Hila Ovidiu

Interventie deosebita a paramedicilor SMURD in cursul zilei de marti. Salvatorii au fost solicitati pentru acordarea de ajutor medical necesar unei persoane supraponderale. Barbatul avea o afectiune hemoragica la picior.

Paramedici SMURD au fost solicitati in cursul zilei de marti sa intervina pentru a acorda ajutor medical unei persoane supraponderale. La 130 de kilograme, pacientul, suferind de mai multe afectiuni cronice, aproape nedeplasabil a fost gasit cu o hemoragie provocata de ulceratii pe un picior. Pacientul a primit tratament la fata locului iar ulterior a fost transportat la spitalul din Sibiu.

Nu este prima oara cand cei de la ISU sunt solicitati sa intervina pentru cazuri medicale dificile.

Cateva ore mai tarziu, un echipaj cu medic al SMURD a fost solicitat sa intervina in cazul unei femei despre care se crede ca ar fi cazut de la etajul 5 al blocului in care locuia. Din pacate femeia nu a mai putut fi resuscitata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul, fara note de 10 la titularizare

Niciun participant la concursul de titularizare nu a reusit in acest an sa obtina media 10! Cea mai mare nota pe judet a fost 9.80. Cei care s-au considerat nedreptatiti la corectare pot depune contestatii. Mai bine de 600 de dascali au sperat ca din aceasta vara vor putea deveni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro