Pericol de avalansa

Hila Ovidiu

Pericol de avalansa in Muntii Fagaras. Gradul de risc este estimat la 4 din 5 posibile. Salvamontistii sfatuiesc toti turistii sa nu se aventureze la altitudini ridicate si nici sa nu foloseasca trasee montane necunoscute.

Pericol de avalansa in zonele montane inalte. Din cauza ultimelor caderi de zapada riscul declansarii unei avalansa a fost estimat la 4 pe o scara de maxim 5 grade de risc. Traseele turistice superioare cabanelor au fost inchise. Cei care vor sa urce la Balea o pot face doar cu telecabina. Salvamontistii sibieni recomanda tuturor turistilor care se deplaseaza in zona montana sa o faca doar echipati corespunzator pentru iarna si sa aiba asupra lor echipament de salvare din avalansa. Acesta este compus din sonda de avalansa, lopata de zapada si un dispozitiv electronic de cautare in avalansa. De asemenea salvamontistii mai sfatuiesc iubitorii de sporturi de iarna sa solicite informatii despre traseele pe care vor sa le transiteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfantul Ion

Dupa Boboteaza crestinii de pretutindeni il praznuiesc pe Sfantul Ion. Sarbatoarea este prilej de petrecere pentru aproximativ doua milioane de romani. Sfantul Ion este ultima sarbatoare din seria celor de iarna. In fiecare an in data de 7 ianuarie, dupa Boboteaza este praznuit Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului. Sute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro