Perchezitii la Sibiu si Galati

Hila Ovidiu

Un nou val de descinderi! Vizate au fost judetele Sibiu si Galati. Oamenii legii au cautat 10 persoane banuite de infractiuni de trafic de prsoane si trafic de minori.

mascatiMiercuri au avut loc 15 perchezitii domiciliare in Galati si Sibiu. Actiunea politistilor a avut ca scop destructurarea unei grupari infractionale specializate pe trafic de minori. Vizate au fost 10 persoane banuite ca de la inceputul anului 2013 si pana in prezent au recrutat cateva zeci de tinere printre care si minore de doar 15 ani si le-au obligat sa se prostitueze in diverse locatii din Sibiu si Galati. Proxenetii au facut uz de inocenta tinerelor si de faptul ca majoritatea proveneau din mediul rural, din familii dezorganizate si cu o situatie materiala precara. Pentru a ajunge la tinere acestia au postat anunturi de angajare pentru o asa-zisa activitate de masaj erotic. Din munca tinerelor proxenetii castigau si cate 3 mii de lei zilnic. Perchezitiile au fost realizate de catre procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism din Galati cu sprijinul ofiterilor BCCO Galati dar si al serviciilor similare din Braila si Vrancea. Suspectii au fost dusi la sediul DIICOT Galati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alcool+accident=dosar penal

Bautura incetoseaza vederea? Dovada? Un sofer si-a facut praf masina dupa ce a urcat beat la volan. Barbatul s-a ales acum si cu dosar penal. Politistii spun ca totul s-a intamplat odata cu lasarea serii pe drumul national 14 cand un mediesean de 51 de ani a fost implicat inttr-un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro