Perchezitii la Sibiu

Hila Ovidiu

Ziua de miercuri a inceput cu perchezitii la Sibiu, in Capitala si alte 3 municipii. Au fost in total 7 perchezitii la firme si persoane fizice. Vizate sunt persoane care s-au ocupat de reabilitarea unor scoli cu bani de la Banca Europeana de Investitii.

indxPerchezitiile au inceput inca de la primele ore ale diminetii. Descinderile au avut loc concomitent in Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Piatra Neamt si Bucuresti. Cele 7 perchezitii au vizat firme si domicilii ale persoanelor care au fost implicate intr-un program de reabilitare a scolilor cu bani de la Banca Europeana de Investitii. Faptele au fost comise in perioada 2011-2012. Vizati au fost coordonatorii acestor proiecte dar si oamenii de afaceri care au detinut ofertele castigatoare. Cel putin in municipiul Sibiu prin intermediul Primariei nu s-a derulat niciun astfel de proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Eroica" inchide stagiunea la Sibiu

15 mii de sibieni au participat in aceasta stagiune la concertele de la Filarmonica. Stagiunea aniversara se incheie joi cu „Eroica” de Beethoven. Concertul de joi este menit sa incheie stagiunea aniversara la Filarmonica de Stat Sibiu. In aceasta stagiune au avut loc un concert extraordinar, 7 recitaluri camerale si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro