PERCHEZIȚII LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE TRAFIC DE DROGURI

stiri redactie

110 kilograme de cannabis au fost ridicate în urma a două percheziții efectuate în județul Neamț.

La data de 13 noiembrie 2019, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziții domiciliare în județul Neamț, la un bărbat, de 34 de ani, bănuit de cultivarea de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 110 kg. cannabis, droguri de risc care ar fi fost destinate comercializării pe raza municipiului Iași, precum și a altor județe. De asemenea, au fost ridicați 16.800 de lei, 3 arme deținute ilegal și 2 telefoane mobile

Contravaloarea totală a drogurilor ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizare este estimată la 500.000 de euro.

Față de bărbatul bănuit de trafic de droguri, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul are fotbal

Echipa noastră are nevoie de energie! Are nevoie de noi, TOȚI cei care o iubim și o respectăm! Ce vom face? E rândul nostru să-i fim alături, mai ales acum, când ne-am întors ACASĂ! E rândul nostru să fim suporterii de care fotbalul are nevoie!Un abonament poate fi un re-început […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro