Perchezitii in Sibiu, Bucuresti si Mures

Hila Ovidiu

Politistii economici au dat iama si in mediul on-line. In cursul zilei de joi au fost facute 12 perchezitii domiciliare in Sibiu, Bucuresti si Mures. Oamenii legii au vizat destructurarea unei grupari infractionale specializate pe evaziune fiscala. Prejudiciul estimat este de aproximativ 700 de mii de lei.

Dis de dimineata politistii mureseni au descins in 12 locatii din Sibiu, Bucuresti si Mures. Vizati au fost membrii unei grupari infractionale specializate pe evaziune fiscala prin comert on-line. Oamenii legii spun ca membrii gruparii si-au diminuat impozitul pe profit si tva-ul prin intermediul unor societati din Targu Mures pe care inregistrau cheltuieli fictive. In urma descinderilor au fost emise 4 mandate de aducere. Prejudiciul estimat in acest caz este de 700 de mii de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii cauta un barbat care a lovit un copil cu bicicleta

Politistii Biroului Rutier cauta un barbat ca re a lovit cu bicicleta o fetita de 5 ani. Oamenii legii au facut portretul robot al barbatului si apeleaza acum la sibienii care l-ar putea cunoaste pe tanarul care a plecat de la locul accidentului sa anunte autoritatile si sa dea informatii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro