Percheziţii DNA la Primăria Sectorului 3. Negoiţă: Este vizat un angajat al Direcţiei de Urbanism

Hila Ovidiu

Procurorii DNA fac percheziţii, miercuri dimineaţă, la Primăria Secorului 3 al Capitalei, primarul Robert Negoiţă anunţând pe Facebook că verificările au loc la Direcţia de Urbanism şi este vizată activitatea unuia dintre angajaţii acestei direcţii.

ACTUALIZARE

”În această dimineaţă, la sediul Primăriei Sectorului 3, mai exact în cadrul Direcţiei de Urbanism, are loc o percheziţie efectuată de catre Direcţia Naţională Anticorupţie. Este vizată activitatea desfăşurată de unul dintre angajaţii acestei direcţii”, anunţă primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, printr-un mesaj postat pe Facebook.

El mai susţine că Primăria Sectorului 3 pune la dispoziţie toate documentele solicitate, ”sprijină eforturile DNA în desfăşurarea anchetei şi îşi reafirmă angajamentul în clarificarea oricărei suspiciuni de corupţie”.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, DNA nu a făcut niciun anunţ oficial privind percheziţiile de la Primăria Sectorului 3 al Capitalei.

mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cea mai scăzută temperatură din ţară în această toamnă: -8 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scăzută temperatură din ţară din această toamnă, de minus 8 grade Celsius, s-a înregistrat miercuri dimineaţă, la Miercurea Ciuc, fiind mai frig decât pe crestele montane, la peste 2.000 de metri altitudine. Potrivit meteorologilor, minima de minus 8 grade Celsius a fost înregistrată la Staţia Meteo Miercurea Ciuc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro