Pepenele verde, miracolul sanatatii

Hila Ovidiu

Sunt gustosi, parfumati, colorati si iti lasa gura apa numai cand ii vezi. Vorbim despre pepenii verzi. Din Dabuleni, alte zone ale tarii, sau de ce nu chiar din export, lubenitele, sau bostanii cum li se mai spune pe la tara sunt un adevarat izvor de sanatate. Cura cu pepene face minuni pentru silueta si ne ajuta sa ne hidratam in zilele toride de vara.

Este dulce, gustos, rosu si foarte hidratant. Vorbim despre pepenele verde, un fruct de sezon extrem de benefic pentru orice persoana indiferent de varsta. Acesta are putine calorii, contine o serie de substante nutritive benefice organismului uman si cel mai important, contine foarte multa apa. Medicii chiar recomanda consulul de pepene verde in zilele toride tocmai pentru a reduce efectele caniculei si pentru a oferi organismului cantitatea de lichide de care are atata nevoie in timpul verii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pot mare la Loto

Reportul la Loto 6 din 49 creste de la o saptamana la alta. Potul nu a mai fost castigat din aprilie, astfel incat in aceasta saptamana reportul depaseste 16 milioane de lei. Urmatoarea extragere va fi duminica, 5 august, cand un norocos ar putea castiga marele pot. Premiul de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro