Pentru ce au votat autoritatile si politicienii

Hila Ovidiu

Si autoritatile locale au mers la vot. Cei mai multi dintre acestia si-au exprimat dreptul constitutional inca de la primele ore ale diminetii. Toti candidatii au tinut sa mentioneze ca au votat pentru un viitor mai bun.

Printre oameni simpli s-au prezentat la urne si candidatii la alegerile parlamentare. Printre ei s-au numarat Cornel Stirbet sau Nicolae Neagu. Nici autoritatile locale sau presedintii de partide nu s-au lasat mai prejos. Practic, pana spre orele pranzului votasera toate persoanele sonore ale judetului. Fostul Ministru al Economiei din Guvernul Boc a tinut chiar sa le multumeasca sibienilor pentru ca au iesit la vot. Ramane de vazut insa cat din tot ceea ce si-au propus alesii Sibiului vor si reusi sa duca la buna indeplinire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

37,12%dintre sibieni au votat

Romanii si-au ales duminica legiuitorii. Pe cod galben de ninsori cei cu adevarat patrioti au mers sa isi decida soarta. Numai ca unii sibieni nu au prea au stiut ce voteaza. Sute de mii de sibieni au indurat vremea deosebit de capricioasa si au mers duminica la urne. Acestia si-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro