Pensionarii isi cumpara alimente de la magazinul CARP

Hila Ovidiu

Pensionarii sibieni isi fac provizii pentru Sarbatoarea Pascala. Oamenii isi cumpara alimente de baza de la magazinul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Aici produsele sunt ceva mai ieftine decat in restul magazinelor din oras.

Sute de oameni trec in fiecare luna pragul Casei de Jutor Reciproc a Pensionarilor. Si nu o fac doar pentru a contracta imprumuturi sau pentru a-si achita ratele ci si pentru a se aproviziona cu alimente de baza de la magazinul institutiei. Aici pensionarii gasesc alimente de baza si conserve la preturi ceva mai mici decat in restul magazinlor. Reprezentantii CARP spun ca in fiecare luna se vand tone de alimente. De la magazinul CARP pensionarii sibieni pot cumpara la preturi accesibile malai, faina, ulei, zahar, orez si diferite tipuri de conserve. Acestia isi pot achizitiona orice cantitate doresc. Reprezentantii magazinului spun ca in aceasta perioada vanzarile au crescut considerabil datorita apropierii Pastilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va masina de hoti

Odata cu venirea primaverii, si hotii de bunuri din autoturisme si-au intensificat activitatea. Cum aceste infractiuni se inmultesc pe zi ce trece, politistii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de tir sunt sfatuiti sa innopteze in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro