Penalizari pentru cei care nu si-au platit taxele si impozitele

Hila Ovidiu

Vorbind la modul serios, tot de miercuri cei care nu si-au achitat impozitul pe case, terenuri si masini platesc penalizari. Majorarile sunt de 2 la suta pe luna.

taxCei care si-au achitat darile catre stat pana in 31 martie au scapat de eventualele penalizari. Ba mai mult, persoanele fizice care si-au achitat integral taxele si impozitele au beneficiat de o reducere de 10 la suta din suma totala. Cei care nu si-au platit inca impozitul pe case, masini si terenuri intra din 1 aprilie la penalizari. Nu este o gluma proasta de Ziua Pacalelilor ci crunta realitate. Incepand de miercuri se calculeaza penalizarea de intarziere la plata taxelor si impozitelor. Majorarea este de 2 la suta pe luna. Pana la acest moment zeci de mii de sibieni si-au achitat darile catre stat. Spre sfarsitul lunii trecute in visteria municipala se stransesera aproape 15 milioane de lei de la persoane fizice si mai bine de 7,5 milioane de lei de la persoane juridice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Pacalelilor

Inca din secolul al XVI-lea 1 Aprilie este cunoscuta ca Ziua Pacalelilor. A fost si este un mod de – a dreptul savuros prin care oamenii se distreaza incercand sa isi faca reciproc diferite farse. Nici sibienii nu au ratat ocazia unei distractii pe cinste. Va spunem imediat care au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro