Pedofil arestat pentru 30 de zile

Hila Ovidiu

“Ii invat sa lucreze pe calculator”! Asa justifica olandezul acuzat de pedofilie vizitele minorilor in apartamentul sau. Mai mult, ii convingea pe cei mici sa spuna aceeasi minciuna in conditiile in care vreun vecin devenea suspicios. Dupa 24 de ore de retinere si o vizita in fata magistratilor barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. In tot acest timp oamenii legii se chinuie sa afle intreaga activitate infractionala a barbatului si numarul de minori care i-au cazut victime.

12.03.2015 09:25Politistii l-au dus inca de la primele ore ale diminetii in fata magistratilor pe olandezul acuzat de pedofilie. Barbatul este acuzat ca in cursul acestui an a intretinut relatii sexuale cu mai multi baieti cu varste de sub 18 ani. In schimbul favorurilor sexuale copiii primeau bani si dulciuri. Barbatul a locuit cateva luni in Cisnadie unde a avut si o mica afacere care insa a mers prost. Vecinii de acolo ai olandezului spun ca li s-a parut suspect faptul ca barbatul era mereu inconujurat de adolescenti insa nimeni nu s-ar fi gandit la asa ceva. De cateva luni barbatul se mutase in municipiul resedinta de judet, unde isi inchiriase un apartament in zona Hipodrom. Vecinii de aici sunt mult mai categorici. Acestia spun ca era frecvent vizitat de minori. Copiii erau de obicei aceiasi. Pentru faptele sale barbatul risca ani grei de inchisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au inceput inscrierile pentru "Scoala altfel"

A ramas mai putin de o luna pana la cea mai frumoasa saptamana de scoala a elevilor. In perioada 6-10 aprilie scolarii se vor bucura de “Sa stii mai multe, sa fii mai bun” deja celebrul program denumit initial scoala altfel. Cei de la Complexul National Muzeal Astra si-au aununtat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro