Pe sfarsit…

Hila Ovidiu

Daca doriti sa cumparati fructe de padure ar trebui sa va grabiti. Comerciantii de la piata spun ca au scos la taraba ultima recolta de afine, catina, mure si coacaze.

La piata Cibin au mai ramas doar 2 tarabe de unde mai pot fi cumparate fructe de padure. Comerciantii spun ca ultima recolta a fost stransa iar marfa e pe terminate. Coacazele de munte pot avea efecte pozitive asupra activitatii vezicii urinare. Coacaza are un gust acrisor. Este  un stimulent digestiv si drenor extrem de activ. Este o adevarata arma secreta a dietoterapiei in obezitate, in digestia lenesa si in bolile de piele.  Datorita bogatiei de vitamine din complexul B, catina intervine in procesele metabolice. Persoanele care sufera de anemie sau de alte afectiuni hepatice pot consuma sirop de catina, care este un bun tonifiant pentru sistemul imunitar, fiind benefic mai ales in perioada sezonului rece.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Manele vs band

O vara calduroasa si o toamna la fel, au facut ca Litoralul Marii Negre sa fie plin ochi de turisti.  Si cum pe plaja, soarele si mancarea sunt cele mai importante lucruri, romanii nu s-au plans deloc la aceste capitole. Daca ai ajuns la mare cu un buget limitat poti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro