Paziti-va telefoanele mobile de hoti

Hila Ovidiu

Un telefon mobil de ultima generatie sau un smartphone reprezinta o tentatie irezizistibila pentru orice infractor marunt. Iar daca lasati la vedere aceste obiecte de valoare, in buzunarele exterioare, veti fi o prada sigura. Oamenii legii va sfatuiesc sa pastrati in siguranta mobilele, departe de ochii hotilor.

Fiti cu bagare de seama unde va tineti telefonul mobil. Chiar daca nu sunt in pas cu tehnologia, infractorii stiu sa recunoasca oriunde un telefon sau un smartphone scump. Dupa ce au pus ochii pe aparat, este doar o chestiune de timp pana cand vi-l vor fura. Tocmai de aceea politistii va sfatuiesc sa nu lasati telefoanele in buzunarele exterioare ale hainelor, in masini sau in genti deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot greu de prins cu mata-n sac

Un tanar de 20 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat mai multe bunuri dintr-o statie de aprovizionare cu carburanti. Jandarmii i-au dat repede de urma, insa pana sa recupereze bunurile furate, hotul le-a aruncat in Cibin. Sase tineri teribilisti au ajuns pe mana jandarmilor, iar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro