Paziti-va locuintele

Hila Ovidiu

Acasa este locul in care ne simtim cu totii protejati si in siguranta. In momentul in care persoane necunoascute intra in “refugiul” nostru, este ca si cum cineva ne-ar maltrata. Tocmai de aceea oamenii legii ne sfatuiesc sa ne luam toate masurile de precautie pentru a ne proteja locuintele impotriva hotilor.

Hotii nu au weekend si nici sarbatoare. In orice moment bunurile dumneavoastra pot fi pradate de infractori. Exceptie de la aceasta regula nu face nici locuinta, “refugiul” fiecaruia dintre noi. Infractorii gasesc metode din cele mai ingenioase pentru a patrunde in case si a le prada. Tocmai de aceea oamenii legii va sfatuiesc sa va luati cateva masuri de precautie, pentru ca locuinta dvs sa nu cada prada hotilor. In primul rand montati incuietori solide, un sistem de alarma si nu uitati usile sau geamurile descuiate. De asemenea, atunci cand plecati de acasa astupati toate aerisirile si rugati un vecin sa va supravegheze locuinta daca lipsiti o perioada mai indelungata de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari de modernizare

In perioada urmatoare in Sibiu vor avea loc lucrari de modernizare pe mai multe strazi. O parte dintre acestea vizeaza sistemul de iluminat public, iar cealalta parte lucrari stradale. In ultima intalnire pe care au avut-o in actuala formul consilierii locali au votat toate proiectele legate de infrastructura. Pe o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro