Paziti-va de talhari

Hila Ovidiu

Sezonul estival este perioada in care se produc cele mai multe talharii. Bunurile de valoare precum bijuteriile, portmoneele si telefoanele mobile nu mai sunt mascate de haine groase, asa ca acestea devin tentatii irezistibile pentru hoti. Politistii va sfatuiesc sa va tineti in genti aceste bunuri, iar gentile sa nu le lasati nicio secunda din mana.

Unul dintre cele mai mari riscuri la care va expuneti in sezonul estival este acela de a cadea prada talharilor. Portofelele si telefoanele mobile incap mai greu in buzunarele mici ale hainelor sumare, de vara, iar bijuteriile pe care le purtati nu mai sunt mascate de geci groase si fulare. In aceste conditii, tentatiile pentru talhari sunt foarte mari, iar daca aveti astfel de bunuri la vedere, si riscurile cresc exponential, pentru dumneavoastra. De aceea politistii va recomanda sa nu purtati in locuri aglomerate bijuterii de valoare si sa tineti bine ascunse telefoanele, portofelele si gentile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti minori prinsi de politisti

Doi tineri in varsta de 15 si 16 ani au fost prinsi de catre oamenii legii la scurt timp dupa ce au furat un boiler si instalatia aferenta dintr-un imobil parasit din Sibiu. Tinerii sunt acum cercetati pentru furt. Cei doi tineri, in varsta de 15 si 16 ani, au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro