Paziti-va buzunarele!!!

Hila Ovidiu

Aveti mare grija ce bunuri lasati la vedere, in buzunare. Odata cu venirea verii hotii specializati pe furtul din buzunare si-au intrat serios in rol. La plimbare prin parc, in mijloacele de transport in comun, in piete sau super si hiper-marketuri, puteti deveni oricand victimele hotilor care va pot sustrage telefonul sau portofelul din buzunar fara sa va dati seama.

A inceput sezonul furturilor din buzunare si din genti, avertizeaza politistii sibieni. Odata cu venirea caldurii, infractorii specializati pe astfel de infractiuni se mobilizeaza si dau lovitura dupa lovitura. Profita de faptul ca nu mai purtam hainele groase care sa ne ascumda buzunarele, iar cu o pereche de blugi si un tricou portofelul sau telefonul din buzunar este cat se poate de vizibil si expus. In aceste conditii oamenii legii le recomanda sibienilor sa manifeste vigilenta maxima. Pe cat posibil nu tineti portofele si telefoane la vedere atunci cand va aflati in magazine, in mijloacele de transport in comun sau in piete, iar daca aveti geanta, tineti-o strans in mana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima etapa de inscrieri

S-a incheiat o etapa si a inceput o alta. Din 2 mai a debutat ultima dintre cele patru perioade de inscrieri a copiilor in clasa pregatitoare si clasa I. In etapa cu numarul trei, desfasurata in aprilie au fost inscrisi aproximativ 500 de elevi. Miercuri a debutat si ultima etapa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro