Paziti-va bagajele si bunurile

Hila Ovidiu

Desi vremea nu e la fel de calduroasa ca in ultimele saptamani, sibienii aleg sa isi petreaca weekendurile in zone de agrement sau in statiuni. Aici insa isi desfasoara activitatea si hotii de maruntisuri, care profita de neatentia turistilor. Politistii va sfatuiesc sa va paziti bunurile si sa nu mergeti la piscina sau la plaja cu telefoane mobile, bijuterii sau sume mari de bani.

Fiti precauti atunci cand mergeti in zonele de agrement. Este sfatul pe care vi-l dau politistii de la Compartinmentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii. Zonele turistice si de agrement sunt locurile in care in aceasta perioada dau lovitura dupa lovitura hotii. Orice telefon mobil, geanta, bijuterie sau obiect de valoare lasat la vedere pe plaja, devine tinta hotilor. Pentru ca infractorii sa nu va strice vacanta, luati aminte la sfatul politistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primaria Sibiu ramane fara angajati

Primaria Sibiu nu va da amenzi celor care nu-si asigua locuientele. Si asta nu pentru ca nu ar dori sa respecte legea ci pentru ca nu au indeajuns de multi angajati incat sa isi permita sa-i scoata in teren pentru verificari. In ultima vreme zeci de functionari publici au plecat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro