Paula Seling incanta sibienii in noaptea dintre ani

Hila Ovidiu

Paula Seling va face deliciul publicului in cadrul concertului de Anul Nou. Evenimentul va avea loc in 31 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2016 la Sala Thalia. Cea de-a saptea editie a Concertului de Anul nou, eveniment devenit deja traditie la Sibiu vine cu un format incitant, menit sa evoce atmosfera de glorie a jazz-ului. Aduce cu sine pe langa vocea indragitei Paula Seling si o scenografie exceptionala la care se adauga aranjamente muzicale spectaculoase. Alaturi de Paula in seara dintre ani, dar si in seara de 1 ianuarie vor fi Mihaela Patan, Sibiu Big Band, Ciprian Dancu si Romulus Cipariu. Biletele pentru cele doua seri de spectacol au fost deja puse in vanzare.
Concertul de anul nou s-a realizat pentru prima oara in urma cu 7 ani de zile din dorinta de a aduce conceptul vienez si pe meleagurile sibiene. Succesul acestui proiect a crescut simtitor de la an la an transformandu-se intr-unul dintre cele mai indragite evenimente care au loc la Sala Thalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Panouri de informare in zonele montane ale Sibiului

Jandarmeria pune panouri de informare turistica in 11 judete ale tarii. 4 din cele 50 de panouri vor fi montate in Sibiu. In cadrul Programului de cooperare elvetiano-roman, Jandarmeria Romana a achizitionat 50 de panouri de informare si semnalizare care urmeaza sa fie amplasate in tot atatea locatii montane din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro