Patinaj pe patru roti

Hila Ovidiu

Gerul din ultimele zile a transformat drumurile tarii in adevarate patinoare. In aceste conditii politistii rutieri spun ca e nevoie de prudenta maxima la volan! Nu calcati prea tare pedala de acceleratie si nu plecati la drum daca sunteti obositi.

inde

Romania a inghetat la propriu in noaptea dintre ani. A fost cea mai geroasa noapte de Revelion din ultimii 50 de ani! Cei pe care i-a prins noaptea la drum au avut de trecut adevarate probe de indemanare la volan. Si asta pentru ca in ciuda autoritatilor pe mai toate drumurile nationale s-a format polei. Au fost zone in care strazile erau adevarate patinoare. Iar vestea proasta este ca gerul nu se domoleste cu una cu doua. In aceste conditii politistii rutieri spun ca cel mai bine ar fi sa se evite deplasarile. Daca acestea sunt insa impetuos necesare atunci se sa ia masurile de siguranta. In prima zi a anului nu au avut voie sa circule de dimineata de la 06.00 si pana noaptea la 22.00 autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone. Restrictia se va mentine si in cea de-a doua zi de Revelion pentru DN 7, A2 si DN39.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendii de cabane

In prima zi din an petrecerile sunt in toi! Mai ales in zonele montane, unde turistii au inchiriat mai toate cabanele. Pentru a va bucura de sarbatori in siguranta pompierii va dau cateva sfaturi cu privire la sursele de foc. Primele ore ale noului an au venit cu incendii in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro