Participanti de rang inalt la Criteriul Primaverii

Hila Ovidiu

De 1 mai sibienii sunt aşteptaţi la un concurs de biciclete pe un traseu de 18 km. Criteriul Primaverii este un concurs devenit deja traditie la Sibiu si se afla deja la cea de-a treia editie. Startul festiv se va da de la Sala Transilvania.

imagesConsiliul Judetean in parteneriat cu o asociatie sportiva din Sibiu organizeaza pentru al treilea an consecutiv Criteriul Primaverii, un concurs de ciclism dedicat amatorilor de sporturi pe doua roti. Competitia desfasurata in 1 mai a devenit deja o traditie printre sibieni. Sunt asteptati cel putin 300 de participanti. Printre ei se numara Ovidiu Sitterli, prefectul de Sibiu dar si cel mai tanar membru al Casei Regale, Principele Nicolae. Cel din urma participa la competitia de la Sibiu avand in spate un scop umanitar. Turul festiv va incepe in 1 mai de la ora 10.00 in parcarea Salii Transilvania. De acolo iubitorii de ciclism se vor deplasa insotiti de politisti pe traseul Octavian Goga, Bahluiului, Calea Dumbravii pana in dreptul Gradinii Zoologice din Sibiu. De aici se va da startul tehnic al competitiei la ora 10.30. Concurentii vor avea de parcurs un traseu de 18 kilometri. Vor pleca catre Rasinari pe DJ106 A pana in zona podului de peste Steaza iar apoi vor merge catre Manastirea Rasinari. Traseul va continua spre Poplaca si mai apoi spre Sibiu. festivitatea de premiere este programata la ora 12.30 in fata Salii Transilvania. Cei interesati au 3 categorii de concurs la care se pot inscrie in functie de varsta. Prima, cea destinata scolarilor cuprinde participanti cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, cea de-a doua persoane cu varste intre 18 si 35 de ani iar cea de –a treia este compusa din persoane cu varste de peste 35 de ani.
Pentru buna desfasurare a competitiei de vineri inre orele 10.30 si 12.00 pe tronsoanele de drum pe care se va desfasura concursul accesul masinilor va fi inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva

Hot de meserie la 24 de ani prins de politistii medieseni. Vorbim despre un tanar din Hunedoara despre care oamenii legii au informatii ca ar fi comis mai multe infractiuni de furt pe raza celui de-al doilea oras ca marime din judetul nostru. Tanarul a ajuns in fata magistratilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro