Parfum cu iz de dosar penal în municipiul Mediaș

stiri redactie

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 16,00, în municipiul Mediaș, pe strada Petofi Sandor, polițiștii medieșeni au depistat două persoane în timp ce ofereau spre vânzare diverse parfumuri sub diferite mărci similiare cu marca înregistrată.

Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 22, respectiv 30 de ani, domiciliați în județul Mureș, asupra cărora au fost identificate 42 de produse cosmetice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 84/1998 R, iar parfumurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șoferi băuți

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 06,00, pe raza orașului Tălmaciu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gheorghe Lazăr  de către un localnic în vârstă de 40 de ani. Testarea șoferului cu aparatul etilotest a rezultat într-o concentrație de 0,45 mg/l alcool […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro