Parcometre noi in Sibiu

Hila Ovidiu

Mos Craciun aduce 6 noi parcometre in oras. Municipalitatea sibiana le va pune in functiune in aceasta saptamana. Cele 6 aparate au costat peste 130 de mii de lei.

parcometru

Noile automate de parcare au fost achizitionate inca din luna octombrie insa abia acum urmeaza sa fie montate. Reprezentantii municipalitatii spun ca acestea ar urma sa fie puse in functiune in aceasta saptamana. Noile automate vor fi amplasate pe strada Pompeiu Onofreiu in zona Parcului Tineretului, pe Bulevardul Corneliu Coposu in parcarile de sub zidul cetatii, pe strada Avram Iancu, pe strada Alexandru Odobescu si pe strada Tribunei. Si in parcarea din Piata Teatrului va mai fi amplasat un astfel de aparat. Municipalitatea a luat aceasta decizie deoarece in zona cererea pentru parcare este foarte mare. Automatul de aici nu este insa unul nou. El va fi relocat din parcarea de pe strada Malului. Alte 30 de astfel de aparate au mai fost puse in functiune in luna august a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dupa gratii pentru furt din locuinta

Isi va petrece sarbatorile dupa gratii. Vorbim despre un tanar de doar 18 ani. Baiatul este acuzat de savarsirea a 2 furturi din locuinta. Ambele furturi au avut loc in aceasta luna. In timp ce unii tineri se angajaza imediat dupa majorat pentru a avea banii lor, altii o apuca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro