Parcarile din Piata Mica si Huet inchise doar pentru unii…

Pregatirile pentru Summit sunt pe ultima suta de metri iar de luni pietele Mica si Huet sunt inchise. Inchise doar pentru cetatenii platitori de taxe pentru ca alesii locali spre exemplu au dreptul de a intra cu masinile in zona restrictionata.

Conform anuntului dat de catre municipalitatea sibiana inca de saptamana trecuta, Piata Mica si Piata Huet s-au inchis incepand de luni 15 aprilie pentru a permite amplasarea corturilor in care isi vor desfasura activitatrea traducatorii si jurnalistii veniti la Sibiu pentru Summitul din 9 mai.

Luni cele doua parcari au fost cel putin teoretic inchise. Nu s-a permis decat accesul pietonilor si anumitor angajati ai municipalitatii sau  consilierilor locali. Doi dintre alesii locai au fost vazuti in cursul acestei zilei intrand in zona restrictionata. Daca ar fi tragem o concluzie, cele doua parcari par sa fie inchise doar pentru platitorul de taxe de rand nu si pentru cei…cu sange albastru.

In Piata Mica, la orele pranzului, o mana de oameni se plimbau cu cateva planuri in mana, incercand probabil sa desluseasca viitorul amplasament al corturilor. Pana la momentul redactarii acestui material reprezentantii municipalitatii nu au putut fi contactati pentru a explica de ce restrictiile de parcare sunt doar pentru marele public.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS