Parcare subterana in Piata Garii

Hila Ovidiu

Se face parcare subterana in Piata Garii. Municipalitatea a semnat deja contracrtul pentru realizarea studiului de fezabilitate. Parcarea ar urma sa aiba in subteran 200 de locuri iar la suprafata inca minim 150.

Contractul pentru studiu de fezabilitate a fost semnat inca din luna mai a acestui an. Joi consilierii locali isi dau votul pentru rezultatele acestui studiu. Conform acestuia prima parcare subterana a Sibiului va avea mai multe nivele si va oferi 200 de locuri de parcare in subteran si cam tot atatea la suprafata. La acestea se adauga inca 10 locuri de parcare pentru motociclete. Investitia totala este estimata la mai bine de 12,5 milioane de lei. Fondurile vor fi asigurate din bugetul local. Cu aceasta suma se vor face drumuri, rampe de acces si trotuare, vor fi amenajate instalatiile electrice de interior si exterior, cele de supraveghere video, va fi realizat sistemul de preluare si evacuare a apelor pluviale, vor fi amplasate statii de incarcare a masinilor electrice, vor fi montate ascensoare pentru persoanele cu dizabilitati. Pana la contractarea lucrarilor efective insa mai este un pas de trecut, acela al realizarii proiectului tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

150 de lei in plus la salariul minim din 1 ianuarie 2019

Reprezentantii Ministerului Muncii anunta o noua crestere a salariului minim. Aceasta ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2019. Suma ar urma sa fie ridicata la 2.050 de lei brut. Olguta Vasilescu, sefa de la Ministerul Muncii, a anunutat saptamana aceasta ca se lucreaza la o hotarare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro