Panică în Turnişor. O şură cu tone de fân şi cherestea în flăcări !

Hila Ovidiu

Locuitorii străzii Semănătoarelor din Sibiu au întrat în panică miercuri seara din cauza unui incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie învecinată. Un grajd, o şură în care se aflau  aproximativ patru tone de fân şi o cantitate mare de cherestea au ars aproape în totalitate.

Incendiul a izbucnit în jurul orelor 19.00, iar în scurt timp aerul din Turnişor a devenit irespirabil din cauza fumului dens. Odată aprinsă şura, panica s-a instalat şi la ceilalţi proprietari întrucât exista pericolul ca flăcările să se extindă şi la casele învecinate.
Pentru localizarea şi stingerea focului pompierii sibieni au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale de primă intervenție si comandă şi o autospecială SMURD care a acordat primul ajutor celor care au suferit atac de panică.

Înainte ca focul să ia proporţii, proprietarii au reuşit să-şi salveze doar animalele din grajd, pentru familie situaţia fiind greu de suportat.

“A fost acordată asistență medicală de urgență la patru persoane cu atac de panică”, informează ISU Sibiu.

După mai multe ore de luptă cu focul, pompierii au constatat la finalul intervenţiei că incendiul a distrus șura construită din lemn cu învelitoare din țiglă în totalitate, pe aproximativ 80 mp., circa patru tone de fân și 12 metri cubi de cherestea.

Potrivit ISU Sibiu, “cel mai probabil incendiul a izbucnit în urma producerii unui scurtcircuit electric”.

stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gorghiu: Nu voi solicita pază de la SPP. Doar demnitarii de rang înalt ar trebui să aibă protecţie

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a scris miercuri pe Facebook că nu va solicita pază de la SPP şi că, în opinia sa, doar demnitarii de rang înalt ar trebui să beneficieze de o astfel de protecţie, „cu decenţă şi fără abuzuri”.„Nu voi solicita pază de la SPP, deşi ordonanţa de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro