Painea…cea de toate zilele

Hila Ovidiu

Comisarii de la Protectia Consujmatorului au retras de pe rafturile magazinelor, mai multe produse de panificatie. Printre neregulile constatate se afla si faptul ca, pe painea neagra nu era specificat continutul de acid ascorbic. Organele de control, au acordat si cateva  amenzi.

Painea, principalul aliment de care nu ne putem lipsi, a fost atent controlata. Inspectorii de la Protectia Consumatorului au avut in vedere continutul painii, dar si datele de identificare. Pentru ca sibianul sa stie ce cumpara atunci cand citeste eticheta, organele de control au cerut mai multa atentie la elementele de identificare ale produsului. Chiar daca pentru urmatoarele saptamani, comisarii de la Protectia Consumatorului vor fi atenti la  alte produse, ei spun ca nu vor neglija niciodata modul de comercializare al panii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 600 de absolventi primesc somaj

Dupa rezultatele nu tocmai bune de la examenul de bacalaureat proaspectii absolventi nu au la dispozitie decat doua variante. Fie ingroasa randurile somerilor, fie se inscriu la unitati de invatamant care permit absenta diplomei bacalaureat. Cei mai multi dintre ei aleg sa isi depuna actele la Ajofm pentru a beneficia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro