Paduri mai bogate

Hila Ovidiu

Incepand din aceasta luna, padurile din judetul Sibiu vor fi mult mai bogate. Reprezentantii Directiei Silvice isi propun sa planteze un milion si jumatate de puieti. Silvicultorii sibieni au pregatit in pepinierele proprii milioane de puieti de arbori.

Luna aceasta, Directia Silvica Sibiu a dat startul campaniei de impadurire de primavara. Un milion si jumatate de puieti sunt pregatiti sa fie plantati pentru regenerarea padurilor. Toti au fost produsi in pepinierele proprii. Campania de impadurire se desfasoara etapizat, in functie de evolutia vremii in zonele in care trebuie facute lucrarile de regenerare a padurilor. Silvicultorii sibieni si-au propus ca in acest an sa impadureasca peste 200 de hectare de teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

22 de avize pentru terase

Si-au pus actele in regula dupa ce s-au vazut amendati de catre municipalitate. Patronii de terase au intrat in legalitate cu inchirierea spatiului public. Pana la aceasta ora primaria a incasat peste 21 de mii de lei din inchirierea domeniului public. La inceput de primavara patronii de localuri situate in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro